Gyorskötős idomok (KPE)

KPE gykA szicíliai Irritec cég Európa legnagyobb műanyag csatlakozóidom gyártója. A fejlesztés súlypontja a mezőgazdasági csepegtető öntözés fitting igényének kielégítése, ezért sok egyedi idom található a gyártmány palettában.

A gyorskötő idomokat és szűrőket más gyártók is "lekoppintották", ez a piaci siker, a minőség elismerését jelenti. Ellenben a fogyasztót körültekintő vásárlásra figyelmezteti, nem minden Irritec, ami annak látszik.
Hazánkban több, mint 15 éve van jelen a cég, ami a jó minőséghez kapcsolódó alacsony árnak, az igényekhez igazodó, folyamatos fejlesztésnek köszönhető.

A tömítőgyűrűs gyorscsatlakozók használata egyszerű és talajba építve biztonságos kötést ad.
Üvegházi körülmények között a felmelegedő KPE cső veszít szilárdságából, így kicsúszhat a kötésből, ilyen helyen a szorítógyűrűs megoldás biztonságosabb.
A termékskálában megtaláljuk a legkülönfélébb célokra alkalmas elemeket is. Rendelkezésre állnak a külső és belső menetes egyenes- és könyökcsatlakozók, egyenes összekötők és szűkítők, tokos és menetes T idomok.

A tömítést a záróanya és az idom között elhelyezett különböző profilú gumigyűrű végzi, mely a cső kismértékű deformációját képes kiegyenlíteni. Az idodmok rendelkeznek EMI minősítéssel. Használhatók PE, PVC anyagú csövek csatlakoztatására.

kep121
kep111
kep101
kep091
kep081
kep071
kep061
kep051
kep041
kep031
kep011
kep021
kep121 kep111 kep101 kep091 kep081 kep071 kep061 kep051 kep041 kep031 kep011 kep021

 

Responsive Slideshow
Internetes vezérlő

Az SCS Share egy internet alapú központi rendszer, ami a Signature vezérlőkkel kommunikál.

Steadypres
Steadypres

A STEADYPRES egy fordulatszámszabályzó, amely 1 vagy 3 fázisú váltakozó feszültségű szivattyúmotorok meghajtására szolgál.

Fliwer intelligens öntözéstechnika
Fliwer

Az öntözésvezérlés során egy komplex vizsgálati rendszerként üzemmel, több összetevő figyelembe vételével vezérli az öntözőrendszert.

Rain I-Dial vezérlők
Rain I-Dial vezérlők

- 4 független program

- Vízkibocsátás szabályozása

- Széles kijelző