MP Rotator

MP300090Egyedülálló újítás az öntözési piacon, mely megkönnyíti a tervezést, a telepítést, egyöntetű minőségi öntözést tesz lehetővé. A hagyományos permetező szórófejeket átalakítja rotorossá, amely így beilleszthetőek lesznek a fogaskerekes szórófejek zónájába, ezáltal szelep és cső megtakarítást tesz lehetővé.

Egy, a mezőgazdaságban szabadalmazott (permetezés technika) kipróbált technológiát alkalmaz a parköntözésben. 4,5-9 méter sugarú kört öntöz szektorizálható, fúvókacsere nélkül állítható az emelkedési szög. A háromféle MP Strip sávöntöző fúvóka izgalmas alternatívát kínál a keskeny növényágyások öntözésében. A sávöntöző fúvókák finomított öntözési egyenletességet és jobb szélállóságot nyújtanak. A lecsökkent vízfelhasználás hosszabb öntözési időt és / vagy kevesebb öntözési zónát kíván a hagyományos esőztető fúvókákkal szemben. Víztakarékos, vízfelhasználása 1/3-a a hagyományos permetező szórófejeknek.
Rendkívül előnyös kevés vízzel rendelkező területeken. Csökken a vízállás, összefolyás veszélye lejtős területeken.

Egyetlen mozgó alkatrészt tartalmaz, minimális a meghibásodás lehetősége.
Cseppeket bocsát ki, csökkenti a ködképződés miatti vízveszteséget. Öntözési egyenletessége kiváló (CU: 90%).
A beépített szűrő csökkenti az eldugulás veszélyét, ami a szűrőn bemegy, a fúvókán kifér. A szektor beállítását segíti a gyári jelzés, ami a bal oldalt jelöli, vízráadása után a rotátor kulcs segítségével (de akár kézzel is) könnyedén beállítható a kívánt érték.
Az emelkedési szög illetve a távolság a fúvóka tetején lévő csavarral állítható (kb. max. 20%-al csökkenthető a távolság) ugyanezzel a szerszámmal.

Jó tanács:

Spray típusú szórófejét cserélje MP Rotatorra. Ezzel vízmennyiséget takaríthat meg, illetve a lassabb vízkijuttatás miatt a talaj el tudja szívni az öntözött vízmennyiséget. Szórófej házat nem feltétlenül szükséges cserélni, átalakításra nincs szükség, ezért jelentős munkadíjat és alkatrészköltséget takaríthat meg. MP Rotator fúvókák beépítésével akár 30% vízmegtakarítást is el lehet érni.

Szép látvány:

Az MP Rotator többszörös forgó vízsugarai szép látványt mutatnak különösen napsütéskor.
Az MP Corner fúvókát szűk, hagyományos szórófejekkel nehezen öntözhető sarkokhoz fejlesztették ki. A szórásszöge 45-105 fok között állítható.

Teljesítménytáblázatok:

mprottabl

 

 

MP Corner

MP négyszögfúvókák

  mpcornertabl   negyszogfuvoka

Responsive Slideshow
Internetes vezérlő

Az SCS Share egy internet alapú központi rendszer, ami a Signature vezérlőkkel kommunikál.

Steadypres
Steadypres

A STEADYPRES egy fordulatszámszabályzó, amely 1 vagy 3 fázisú váltakozó feszültségű szivattyúmotorok meghajtására szolgál.

Fliwer intelligens öntözéstechnika
Fliwer

Az öntözésvezérlés során egy komplex vizsgálati rendszerként üzemmel, több összetevő figyelembe vételével vezérli az öntözőrendszert.

Rain I-Dial vezérlők
Rain I-Dial vezérlők

- 4 független program

- Vízkibocsátás szabályozása

- Széles kijelző